ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

CHILLBOX

chillbox

Η μεγαλύτερη αλυσίδα frozen yogurt στην Ελλάδα, αναπτυσσόμενη παγκοσμίως, με επένδυση από 70,000 €. Η αλυσίδα καταστημάτων chillbox frozen yogurt & juicy spoons, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα εξειδικευμένων καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα, με περισσότερα από 20 καταστήματα στην χώρα, όπως και σε Αγγλία, Σουηδία και Βουλγαρία και αφορά σε ένα νέο, σύγχρονο και δυναμικό concept στον κλάδο της εστίασης και του franchise, με κύριο προϊόν το frozen yogurt, σε αξεπέραστη ποικιλία διαφορετικών toppings, καθώς και με παγωτό χύμα, καφέ, smoothies, φρουτοσαλάτες και ροφήματα υψηλής ποιότητας και αυθεντικών γεύσεων.

Read more: CHILLBOX

NANOU

nanou

Ένα εργαστήριο ντόνατς (από το 1979) με αυθεντικές συνταγές σε διάφορες γεύσεις (κανέλα, κρέμα, σοκολάτα κ.λπ). Το συγκεκριμένο εργαστήριο τροφοδοτεί πολλά μαγαζιά και για το κοινό είναι ανοιχτό μόνο από τις 19:30 το απόγευμα και για 2 ώρες περίπου.

Read more: NANOU

COFFEEWAY

coffeeway new logo

Αλυσίδα σύγχρονων εξειδικευμένων καταστημάτων πώλησης καφέ και take away. Χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό ύφος και το πρωτοποριακό τους στυλ. Η είσοδός τους στην ελληνική αγορά το 1994 έφερε επανάσταση στο χώρο της λιανικής πώλησης καφέ και δημιούργησε νέες τάσεις κατανάλωσης. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη καφέ, μηχανές και αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος, καθώς και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την απόλαυσή του. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 42.000 €

Read more: COFFEEWAY

COFFEE ISLAND

ci

Παραδoσιακά καφεκοπτεία, και take away, με υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα με συνολική επένδυση από 45,000 €. Η Coffee Gourmet έχει δημιουργήσει καταστήματα που αποτελούν ένα κράμα παραδοσιακού και σύγχρονου καφεκοπτείου που σε συνδυασμό με το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό θέτουν τις βάσεις για μία αποδοτική επένδυση. Χάρη στην αυστηρή επιλογή εκλεκτών ποικιλιών καφέ και στο καθημερινό καβούρδισμα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να "μυηθεί" στα μυστικά του μαγικού κόσμου του καφέ. Σήμερα η Coffee Gourmet δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των Coffee Island να προμηθεύονται φρεσκοαλεσμένο καφέγια το σπίτι και συγχρόνως να πιουν τον καφέ της αρεσκείας τους φτιαγμένο με μεράκι από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των καφεκοπτείων. Τα Coffee Island πρωτοπορούν και συνδυάζουν το παραδοσιακό καφεκοπτείο με υπηρεσίες coffee to go. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45.000 € (συμπεριλαμβάνονται entry fees και αρχικό εμπόρευμα, διαμόρφωση και εξοπλισμός)

Read more: COFFEE ISLAND