ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

CREPALAND

Crepa Land

Η εταιρεία «Λ. ΒΑΝΔΩΡΟΣ Κ. ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΟΒΕ» δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων με τη μέθοδο franchise και διακριτικό τίτλο Crepaland. Η γκάμα των προϊόντων των καταστημάτων περιλαμβάνει κρέπα, σάντουιτς, παγωτό και καφέ, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξυπηρέτηση των πελατών με delivery. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80.000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, λειτουργεί η σύγχρονη μονάδα παρασκευής του μίγματος (σε μορφή σκόνης) της κρέπας, βάση προδιαγραφών HACCP, η παραγωγή της οποίας μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις 150 καταστημάτων. Όσον αφορά τις υποδομές της εταιρείας, οι βελτιωμένες κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές εξοπλισμών, παροχής υπηρεσιών και προσφοράς Α' υλών, συμβάλουν σημαντικά, στην επιπλέον μείωση του κατασκευαστικού κόστους και των λειτουργικών εξόδων των καταστημάτων.

Δέκα οκτώ (18) χρόνια πριν, γεννήθηκε στη Κεφαλονιά και έγινε πράξη, η ιδέα δημιουργίας μιας αξεπέραστα γευστικής και ασύγκριτα ποιοτικής Κρέπας. Η γρήγορη ανταπόκριση του κόσμου, έγινε σύμμαχος μας και κύριος υποκινητής στην προσπάθεια βελτίωσης του προϊόντος. Το πάθος μας αυτό, μετουσιώθηκε γρήγορα, σε ιδιαίτερα επαγγελματικό και ταυτόχρονα φιλικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα, να λειτουργούν σήμερα 19 καταστήματα. Ακολουθώντας την αποδεδειγμένα επιτυχημένη μας πείρα, επήλθε η καταξίωση του προϊόντος μας σε Πανελλαδικό επίπεδο.