ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

COFFEEWAY

coffeeway new logo

Αλυσίδα σύγχρονων εξειδικευμένων καταστημάτων πώλησης καφέ και take away. Χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό ύφος και το πρωτοποριακό τους στυλ. Η είσοδός τους στην ελληνική αγορά το 1994 έφερε επανάσταση στο χώρο της λιανικής πώλησης καφέ και δημιούργησε νέες τάσεις κατανάλωσης. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη καφέ, μηχανές και αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος, καθώς και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την απόλαυσή του. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 42.000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Τα Coffeeway είναι:

 • Η μεγαλύτερηκαι πιο επιτυχημένη αλυσίδα σύγχρονων καφεκοπτείων.
 • Το σύγχρονο, διαφορετικό, ολοκληρωμένο καφεκοπτείο που φιλοξενεί προϊόντα και μάρκες απ’ όλο τον κόσμο.

Το συστατικό της επιτυχίας τους

Όπως το μυστικό του καφέ κρύβεται στο καλό χαρμάνι… έτσι και το μυστικό της επιτυχίας των Coffeewayείναι το εξαιρετικό χαρμάνι τους: ο τρόπος και η δοσολογία με την οποία συνδυάζουν:

 • Ποιότητα  – ποικιλία – εξειδίκευση.
 • Ευχάριστο, μοντέρνο, ζεστό περιβάλλον.
 • Άψογη εξυπηρέτηση.

Μ΄ αυτό το "χαρμάνι",  τα Coffeeway δημιούργησαν μια νέα πρωτοποριακή τάση στην αγορά, κατέκτησαν την κορυφή  και εδραίωσαν  την ηγετική τους  θέση στον κλάδο.

coffeeway- RIVER1 RIVER3

{tab=ΠΡΟΪΟΝΤΑ}

Στα Coffeeway κάνουμε πραγματικότητα αυτό που υποσχόμαστε: Σας προσφέρουμε ...

«Τους καλύτερους καφέδες και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να τους απολαύσετε!»

Προσφέρουμε εξαιρετικά χαρμάνια, μαγευτικά αρώματα, ολοκληρωμένες γεύσεις αλλά και όλες τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που συνοδεύουν τον καφέ, καθώς και όλα τα σκεύη για τη σωστή φύλαξη, παρασκευή και το σερβίρισμά του. Διαθέτουμε αυθεντικά χαρμάνια ελληνικού καφέ, εκλεκτούς αρωματικούς καφέδες φίλτρου, ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης απ' όλο τον κόσμο, στιγμιαίους αρωματικούς αλλά και κλασικούς καφέδες που προκαλούν τις αισθήσεις, μοναδικά ροφήματα καφέ –σοκολάτας, ποικιλίες τσαγιού και σοκολάτας. Γλυκαίνουμε τους πελάτες μας με εκλεκτά βουτήματα, γλυκά του κουταλιού, αυθεντικές μαρμελάδες και αγνό θυμαρίσιο μέλι, σοκολατένιες λιχουδιές, καραμέλες και λουκούμια – μπουκίτσες. Στα καταστήματά μας μπορεί ακόμη να βρει κανείς , τις πιο σύγχρονες μηχανές παρασκευής για όλα τα είδη καφέ, φλιτζάνια και αξεσουάρ με μοναδικά σχέδια και χρώματα. Και φυσικά, δημιουργούμε πρωτότυπα δώρα για τους εραστές του καφέ, τους φίλους του τσαγιού ή τους λάτρεις της σοκολάτας!

Όλα αυτά συνθέτουν ένα ζεστό, οικείο "κόσμο" που προδιαθέτει τον πελάτη να εκφράσει τις γευστικές του επιθυμίες , να πειραματιστεί και να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η εξυπηρέτηση στα Coffeeway μοιάζει περισσότερο με μύηση αφού γνωρίζουμε όλα τα μυστικά για τον καφέ - από την ποικιλία του μέχρι το σακουλάκι που θα τον κρατήσει φρέσκο - και χαιρόμαστε να τα μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας.

{tab=ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ}

Με αυτή την ποικιλία προϊόντων και τη μαγική ατμόσφαιρα, ταCoffeeway έχουν κάνει φανατικούς φίλους.

Οι πελάτες μας είναι άτομα σύγχρονα και απαιτητικά, που αναζητούν άριστη ποιότητα και μεγάλη ποικιλία και έχουν αναγάγει τον καφέ σε καθημερινή απόλαυση! Πιστοί στο περιβάλλον, τα προϊόντα και γενικά, τη φιλοσοφία Coffeeway, επιστρέφουν στα καταστήματά μας συχνά για να πραγματοποιούν τις τακτικές αγορές τους.

Coffeeway σημαίνει:

Εξειδίκευση: Τα Coffeeway είναι οι ειδικοί στον καφέ!

Πρωτοπορία: ΤαCoffeeway δημιουργούν νέες τάσεις στην απόλαυση του καφέ!

Ποιότητα: Τα Coffeeway εγγυούνται τη γευστική υπεροχή στον καφέ!

Τα καταστήματα Coffeeway να είναι ο προορισμός πρώτης επιλογής για την αγορά καλού καφέκαι να προσφέρουνστους πελάτες τους ό,τι μπορεί να κάνει τον καφέ τους μια καθημερινή απολαυστική εμπειρία!

{tab=ΙΣΤΟΡΙΑ}

Η Coffee Connection ABEE ιδρύθηκε το 1994. Την ίδια χρονιά λειτούργησε το πρώτο Coffeeway στο Κολωνάκι. Πρόκειται για το πρώτο σύγχρονο καφεκοπτείο στην Ελλάδα το οποίο εκφράζει τη νέα, διαφορετική άποψη στην καθημερινή ευχαρίστηση του καφέ, και μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που επιβάλλουν τα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα. Με το πρώτο κιόλας Coffeeway, η Coffee Connection πραγματοποιεί τη δυναμική της είσοδο στο χώρο της Λιανικής Πώλησης και φέρνει πραγματική επανάσταση στο χώρο του καφέ!

Με την εξάπλωση των Coffeeway σε όλη την Ελλάδα, δημιουργούνται και εδραιώνονται νέες τάσεις στην κατανάλωση του καφέ.

Η εταιρεία σημειώνει διαρκώς, αλματώδη άνοδο χάρη στο πνεύμα καινοτομίας που τη διέπει, αλλά και χάρη στη σωστή οργάνωση και τις πρωτοποριακές της ιδέες. Πρώτη η Coffee Connection λανσάρει στην ελληνική αγορά και εδραιώνει ως κατηγορία τους αρωματικούς καφέδες φίλτρου! Πραγματοποιεί υψηλές επενδύσεις σε οργάνωση, και τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και προχωρά σε αυτοματοποίηση και καθετοποίηση της παραγωγής της με το δικό της εργοστάσιο που λειτουργεί η κατά 100% θυγατρική της εταιρεία Cafetex ABEE. Η παραγωγική μονάδα της εταιρείας και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Παιανία Αττικής, σε συνολική έκταση 5.000 τ.μ., και κτιριακές εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ.

Η εταιρεία αξιοποιεί όλη της τη γνώση και την πολύτιμη εμπειρία της προκειμένου να εξασφαλίζει για τα Coffeeway και τους πελάτες τους: φρέσκο προϊόν, ανώτερη ποιότητα, τεράστια ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές! Έτσι, τα Coffeeway διευρύνουν και ικανοποιούν και τις πιο ιδιαίτερες γευστικές απαιτήσεις του καταναλωτή!

Η λειτουργία της εταιρείας καλύπτει ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που αφορούν στον καφέ και στα συναφή με αυτόν προϊόντα όπως:

 • παραγωγή και επεξεργασία καφέ,
 • διάθεση καφέ και συναφών ειδών σε χονδρική και λιανική,
 • αποκλειστική εισαγωγή προϊόντων που σχετίζονται με τον καφέ,
 • διοίκηση των εταιρικών και franchise καταστημάτων Coffeeway
 • διοίκηση των εταιρικών καταστημάτων Brazita
 • τακτικό εφοδιασμό και συνεχή εκπαίδευση των franchisees πάνω στον καφέ και τη λειτουργία του καταστήματος
 • πώληση και after sales service σε δίκτυα ξενοδοχείων, restaurants, catering (ΗΟ.RE.CA.)
 • πώληση επώνυμων προϊόντων και δημιουργία private labels για super markets.

Η ανάπτυξη και η αποδοτική λειτουργία του δικτύου Coffeeway αποτελεί για την εταιρεία την πιο σημαντική δραστηριότητα.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι:

 • Γνώση και εμπειρία στη λιανική πώληση
 • Εξειδίκευση στον καφέ
 • Σταθερά ηγετική θέση στο χώρο του καφέ
 • Καθετοποίηση από την παραγωγή του καφέ ως τον τελικό καταναλωτή.

Η Διοίκηση της εταιρείας

Εμπνευστής και ιδρυτής της εταιρίας: ο Γιάννος Β. Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Γιάννος Β. Μπενόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965, σπoύδασε οικονομικά στη Μασαχουσέτη και στη Ν. Υόρκη, είναι κάτοχος διδιακτορικού διπλώματος (Ph.D) από το Columbia University με εξειδίκευση στους τομείς της Βιομηχανικής Οργάνωσης, της Οικονομικής θεωρίας και της Οικονομικής Στρατηγικής και Ανάπτυξης.

{tab=ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ}

Τα Coffeeway κέρδισαν το βραβείο «RisingStar 2002» ως : η επιχείρηση με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, διάθεση για πρόοδο και πνεύμα καινοτομίας, μετά από ψηφοφορία που έγινε από το περιοδικό Retail Business, την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος.

Η Coffee Connection ΑBEΕ έχει πιστοποιηθεί κατά το αναβαθμισμένο πρότυπο ISO 9001:2008 «Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας» για το σχεδιασμό του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει τόσο στο εργοστάσιο όσο και στα καταστήματά της. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει τη συνέπεια και την προσήλωσή της στην ποιοτική υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

Επιπλέον, η παραγωγική εταιρεία του ομίλου, Cafetex ABEE, έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO 22000:2005 «Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων», και από το 2008 είναι πιστοποιημένη κατά το σύστημα IFSInternationalFoodStandard, με βαθμολογία μεγαλύτερη του 95%, δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο, με το οποίο διασφαλίζει και τεκμηριώνει την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας των παραγόμενων τροφίμων (προϊόντων) της.

Εξαιρετικοί ρυθμοί ανάπτυξης απασχόλησης και κύκλου εργασιών τοποθέτησαν την Coffee Connection στην 306η θέση στη λίστα των 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιριών της Ευρώπης στον κατάλογο 2006 Europe's 500, την ετήσια κατάταξη των εταιριών με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης κύκλου εργασιών & απασχόλησης, που εκδίδεται από τον οργανισμό Europe's 500 – Entrepreneurs for Growth.

Superbrands: είναι ένας νέος παγκόσμιος θεσμός, που αποσκοπεί στην ανάδειξη των κορυφαίων επώνυμων εταιρειών κάθε εθνικής αγοράς.

Μέσα σε μια πληθώρα εγχώριων, αλλά και παγκόσμιων διάσημων brands, τα Coffeeway κρίθηκαν από το καταναλωτικό κοινό και την κριτική επιτροπή και αναδείχθηκαν για το 2005 ως το Ελληνικό Superbrand - κορυφαία μάρκα - στη κατηγορία "Αλυσίδες Εστίασης & Διάθεσης Τροφίμων-Ζαχαρωδών-Καφέ".

Η τιμητική αυτή διάκριση, είναι μια επιβεβαίωση για την εδραίωση της μάρκας Coffeeway και της φιλοσοφίας τους στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών.

Ο οργανισμός Superbrands με έδρα το Λονδίνο, αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προώθησης του branding και κορυφαίων επωνυμιών.

Η Coffee Connection πιστοποιήθηκε από τους παραγωγούς του καφέ Jamaica Blue Mountain ως ο αποκλειστικός προμηθευτής του εξαιρετικού αυτού καφέ στην Ελλάδα.

{tab=ΔΙΚΤΥΟ}

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο Κολωνάκι το 1994, με στόχο να αποτελέσει τη νέα, σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση στην καθημερινή κατανάλωση του ποιοτικού καφέ. Μέσα στα πρώτα κιόλας χρόνια, τα Coffeewayάρχισαν να εξαπλώνονται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Το 1997, η εταιρεία έκανε ένα σημαντικό βήμαανοίγονταςτoπρώτο κατάστημα στην Κύπρο.

Σήμερα, τα Coffeeway είναι το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό δίκτυο σύγχρονων καφεκοπτείων στην Ελλάδα. Αριθμεί 50 καταστήματα, εκ των οποίων, 49 είναι στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο. Η γεωγραφική τους κάλυψη ξεπερνά το 75% της Ελληνικής επικράτειας!

Ανάμεσα στους στόχους της CoffeeConnection, είναι η επέκταση του δικτύου με νέα καταστήματα Coffeeway τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ευρώπης.

Τα ισχυρά πλεονεκτήματα του Δικτύου των Coffeeway

 • Η ενιαία, χαρακτηριστική και έντονα αναγνωρίσιμη εικόνα Coffeeway.
 • Η μάρκα Coffeeway που έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών.
 • Οι αξίες και η ταυτότητα της μάρκας που εκφράζονται με συνέπεια σε όλη τους τη διάσταση μέσα σε κάθε Coffeeway.
 • Η σταθερά υψηλή ποιότητα.
 • Ο υψηλός βαθμός τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης.
 • Η αμεσότητα που διέπει τη σχέση με τους πελάτες μας.
 • Οι οικονομίες κλίμακας τα οφέλη των οποίων εισπράττει ο franchisee και ο τελικός καταναλωτής.
 • Η εξωστρέφεια, η ενιαία αισθητική και το φιλικό ύφος των καταστημάτων Coffeeway.
 • Η συνεργασία μας με ηγετικές εταιρείες του κλάδου για την αποκλειστική διάθεση καταξιωμένων μαρκών στα καταστήματά μας όπως: Illy, Lavazza, Portioli, La Pavoni, Ascaso, Jura.
 • Η πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική marketing.
 • H άρτια δομή και οργάνωση της Coffee Connection, της οποίας ευθύνη και κύριο μέλημα αποτελεί η σωστή και αποδοτική λειτουργία όλων των καταστημάτων.

{tab=ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ}

Τα Coffeeway είναι η νέα τάση!

Ο κόσμος έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον καφέ. Και όσο περισσότερο τον γνωρίζει, τόσο περισσότερο τον αγαπά ...

Ο ελληνικός καφές με την παραδοσιακή του δύναμη. Ο καφές φίλτρου, στο γραφείο και όχι μόνον, με ιδιαίτερες προτιμήσεις στους καφέδες γεωγραφικής προέλευσης. Ο espresso, που έχει πλέον αποκτήσει φανατικούς φίλους και καταναλώνεται στο σπίτι, εκτός από την καφετέρια. Οι αρωματικοί καφέδες από την άλλη, για να ικανοποιήσουν πιο τολμηρές γευστικές επιθυμίες. Είναι ολοφάνερο ότι με τις γευστικές μας προτάσεις διαμορφώνουμε και εξυπηρετούμε κάθε γευστική απαίτηση!

Ακόμα, η νέα δραστηριότητα Coffeeway Bar, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα, υιοθετήθηκε με επιτυχία και αφορά στην παρασκευή και το σερβίρισμα καφέ και ροφημάτων για χρήση take away, προσφέρει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν και να απολαύσουν οποιοδήποτε καφέ ή ρόφημα επιθυμούν από την τεράστια συλλογή μας, δημιουργώντας έτσι μία καθημερινή σχέση με το Coffeeway που είναι κοντά τους.

Η νέα δραστηριότητα υλοποιείται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των καταστημάτων, και τα ροφήματα που προσφέρουμε take away στους πελάτες μας αλέθονται και παρασκευάζονται μπροστά τους, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παρασκευής και με τη γνώση και εξειδίκευση που οι ειδικοί του είδους μεταφέρουν στο φλιτζάνι τους.

Ήδη, σε 18 καταστήματα Coffeeway λειτουργούν Coffeeway Bar, και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται.

{/tabs}

pan-inside-2 pan-inside pan_stoa

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

{tab=FRANCHISE}

Το δικό σας Coffeeway!

Αν αγαπάτε τον καφέ και πιστεύετε στην ιδέα του σύγχρονου καφεκοπτείου...
Αν θέλετε να είστε οι πρώτοι που δημιουργείτε τις νέες τάσεις...
Αν θέλετε να ανήκετε σε μια επιτυχημένη ηγετική ομάδα...
Αν σας συναρπάζει η ιδέα να έχετε το δικό σας κατάστημα Coffeeway...

η Coffee Connection σας προσκαλεί να γίνετε κι εσείς μέλος της οικογένειας Coffeeway!

FranchisingCoffeeway!

Η συνεργασία μαςγίνεται με το σύστημα δικαιόχρησης (Franchising).

Κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα Coffeewayείναι ένα ξεχωριστό νομικό πρόσωπο / εταιρεία που συνδέεται με τηνCoffeeConnection ΑΒΕΕ.

Το συμβόλαιο δικαιόχρησης έχει αρχική διάρκεια5 ετών με δυνατότητα ανανέωσης.

Η CoffeeConnectionμπορεί να σας παραδώσει το δικό σας Coffeeway με το κλειδί στο χέρι!

Η εταιρεία σας δίνει:

Το Σήμα/ την Επωνυμία
Την τεχνογνωσία στην οργάνωση του καταστήματος
Την αδιάκοπη υποστήριξη για την ομαλή λειτουργία του καταστήματος
Τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού
Την προμήθεια όλων των προϊόντων / ειδών του καταστήματος
Την πανελλήνια διαφήμιση των προϊόντων και των καταστημάτων.

Η επιλογή του χώρου γίνεται από κοινού.

Εσείς βάζετε την ευγένεια, το μεράκι, την προσωπική σας εργασία. Φροντίζετε για την άψογη εξυπηρέτηση, το φιλικό χαμόγελο, τη μύηση του πελάτη στον κόσμο του καφέ και τη μετάδοση της φιλοσοφίας Coffeeway!

{tab=ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE}

Αν αποφασίσετε να ανοίξετε ένα δικό σας Coffeeway... κάνετε μια δημιουργική επένδυση με άριστες προοπτικές!

 • Γιατί θα εκμεταλλευτείτε την τάση και θα δραστηριοποιηθείτε σε μια ανοδική αγορά!
 • Γιατί θα συνεργαστείτε με την εταιρεία που καθιέρωσε το θεσμό του σύγχρονου καφεκοπτείου και παραμένει πρωτοπόρος στο χώρο!
 • Γιατί θα ξεκινήσετε με τα καλύτερα εφόδια: γνώση – εκπαίδευση – εξειδίκευση – εμπειρία!
 • Γιατί θα διαθέτετε μοναδικό προϊόν σε εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής!
 • Γιατί θα διευθύνετε μια πολύ αποδοτική επιχείρηση με σημαντικό ποσοστό κέρδους!
 • Γιατί θα αποκτήσετε πιστή πελατεία!
 • Γιατί θα έχετε συνεχή υποστήριξη!
 • Γιατί θα καρπωθείτε τα οφέλη του στρατηγικού σχεδιασμού που αποτελούν και την πιο ισχυρή κατάκτηση της μάρκας Coffeeway: την εξασφαλισμένη αναγνωρισιμότητα και τον υψηλό βαθμό προτίμησης στη συνείδηση του καταναλωτή!

Η επιτυχία σας είναι δεδομένη!

{tab=ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ}

Βασικές Προδιαγραφές για Franchise

Η Επιλογή του χώρου, καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του καταστήματος, γίνεται σε συνεργασία του franchisee με την Εταιρεία.

Ο χώρος πρέπει να πληροί βασικές προδιαγραφές:

Κατάστημα σε εμπορικό σημείο, σε πολυσύχναστο δρόμο, απαραίτητα ισόγειο

Αίθουσα με εμβαδόν 35- 45 τ.μ. και βιτρίνα τουλάχιστον 3,5 μέτρα στο δρόμο

Τα βασικά διακριτικά γνωρίσματα των καταστημάτων Coffeeway

WC με προθάλαμο συνολικού εμβαδού 2,5 τ.μ.

Η αρχιτεκτονική μελέτη, η κατασκευή και η εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου μπορεί να γίνει από τις τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Coffee Connection και αφορούν στην εφαρμογή του καταστήματος μοντέλου στο χώρο που έχει επιλεγεί. Οι μηχανές άλεσης και όλος ο εξειδικευμένος υλικοτεχνικός εξοπλισμός του καταστήματος σας παραδίδεται από την Coffee Connection ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Όλα τα είδη/προϊόντα που πωλούνται στα Coffeeway, διατίθενται από την Coffee Connection που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των Coffeeway.

Η συσκευασία του καφέ στα Coffeeway είναι μοναδική, πληρεί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, ευκολίας χρήσης και κυρίως διατηρησιμότητας της φρεσκάδας των προϊόντων και εισάγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Coffee Connection.

Η Διαφημιστική Προβολή των καταστημάτων Coffeeway Πανελλαδικής Εμβέλειας γίνεται από την Coffee Connection.

Η Επένδυση που κάνετε περιλαμβάνει:

 • Το δικαίωμα χρήσης του ονόματος και του σήματος Coffeeway για την περιοχή αποκλειστικότητας, καθώς και της τεχνογνωσίας /εκπαίδευσης.
 • Τη διαμόρφωση και κατασκευή του χώρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Coffee Connection.
 • Την αγορά του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

{tab=FACTS}

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 35 - 40

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 42,000 €

Κόστος διαμόρφωσης καταστήματος: 30,000 €

Κόστος εξοπλισμού: 12,000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 13,000 €

ENTRY FEES: 15,000 € - 25,000 €, ανάλογα την περιοχή

ROYALTIES: 4% επί των αγορών, από το 5ο έτος

MRK FEES: -

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): -

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 50

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1994

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 1996

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: -

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

Ανάπτυξη

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 50

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ: -

{/tabs}

1 3