ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ

grec  cofferight-logo

Γιορτάζοντας φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το δίκτυο Γρηγόρης Μικρογεύματα προσφέρει με ζεστασιά, μικρογεύματα, πίτες, καφέ και ροφήματα, αφήνοντας στον πελάτη την αίσθηση ποιότητας και αυθεντικότητας, φροντίδας και νοστιμιάς, σιγουριάς και απόλαυσης.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Με όραμα να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων στους περισσότερους από 100.000 πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, τo δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης Μικρογεύματα αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα αποτελείται από περίπου 250 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Μπαχάμες.

DSC01147 DSC01151

ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΠΟΙΚΙΛΙΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Ο Γρηγόρης έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα προϊόντα, καλύπτοντας τις περισσότερες διατροφικές προτιμήσεις. Κρύα και ζεστά σάντουιτς φρεσκοφτιάχνονται επιτόπου στην κουζίνα των καταστημάτων όλη μέρα και αφράτες πίτες με εκλεκτές συνταγές και αγνά υλικά φρεσκοψήνονται καθημερινά, συνεχίζοντας την αξεπέραστη παράδοση στην ποιότητα και τη γεύση.

Παράλληλα, για όσους αναζητούν ένα σύντομο διάλειμμα απολαμβάνοντας ένα ποιοτικό προϊόν καφέ, φτιαγμένο από το εξειδικευμένο προσωπικό, ή ένα απολαυστικό ρόφημα, τα καταστήματα του Γρηγόρη προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία μοναδικών συνταγών από το ειδικό πόστο Coffeeright. Ζεστός ή κρύος, κανονικός ή decafeine, μικρός ή μεγάλος, ελληνικός, espresso, φίλτρου είναι φτιαγμένος με την δική του ιεροτελεστία, όπως τον προτιμούν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΝΩΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας και ο σεβασμός στον καταναλωτή καθιστούν βασική αρχή της αλυσίδας την καθαριότητα των χώρων του καταστήματος, ακολουθώντας πιστοποιημένες διαδικασίες και αναγορεύοντας την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων σε κύρια προτεραιότητα. Η εταιρεία στοχεύει συνεχώς στην εφαρμογή βέλτιστης οργανωτικής και λειτουργικής δομής με κύριο αντικειμενικό σκοπό τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των καταναλωτών, αλλά και των συνεργατών της. Προς αυτή την κατεύθυνση η εταιρεία έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2008 & ISO 22000:2005, και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2004.

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία και την συσσωρευμένη γνώση, η εταιρεία παρέχει σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες της franchisees, πριν και μετά τη συμφωνία συνεργασίας, επενδύοντας συνεχώς στην βελτιστοποίηση ενός αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική οργανωτική της δομή, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων και αποδοτικότερων συνθηκών συνεργασίας, αντίστοιχα. Επιβράβευση των παραπάνω πρακτικών αποτελεί το ξεχωριστό βραβείο Καλύτερη Σχέση Ποιότητας-Τιμής Προϊόντος 2012 (Best Value for Money Product) που έλαβε φέτος η εταιρεία, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Βλάσσης Γεωργάτος, αναδείχθηκε το 2011 στον Καλύτερο Ηγέτη Franchise (Best Franchise Leader). Το 2010 η εταιρεία βραβεύτηκε ως ο Δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best Franchise Workplace) και το 2009 ως το δίκτυο με την Καλύτερη Εσωτερική Οργάνωση (Best Internal Organization).

Το 2010 συμβαδίζοντας με το πνεύμα των καιρών που αγαπά την ισορροπημένη διατροφή, η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα παρέλαβε το Βραβείο Καινοτομίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών για τη σειρά προϊόντων «Διατροφή & Ισορροπία» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Λειτουργώντας σύμφωνα με τα παραπάνω, όλα αυτά τα χρόνια, το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright κερδίζει το χαμόγελο των καταναλωτών , συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων των συνεργατών του και συνεισφέροντας στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων του.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 50 - 150
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: από 85.000 € (ανάλογα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε)
 
ENTRY FEES: 20.000 € (δωδεκαετίας)

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: 0%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): -

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 250

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1972

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 1994

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ISO 9001:2000, ISO 22000:2005

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: -

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: -

Ανάπτυξη

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 10

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 240