ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ

veneti logo

Η  εταιρεία Βενέτης δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με επιτυχία διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο 50 καταστημάτων γνωστό ως «Φούρνοι Βενέτη»  με πλήρη γκάμα προϊόντων αρτοποιία και ζαχαροπλαστικής. Η απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, στην υψηλή ποιότητα, στη μεγάλη ποικιλία, στην εξυπηρέτηση και η αποδοχή του καταναλωτικού  κοινού την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 160.000 €

Με στόχο τη διασφάλιση των παραπάνω, η εταιρεία σε όλο το φάσμα των διαδικασιών της, λειτουργεί σύμφωνα  με τις αυστηρές προδιαγραφές και απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ ISO 9001: 2000 και ΕΛΟΤ: ΔΕΚ 2000 καθώς και του συστήματος HACCP.

Όλα ξεκινούν το 1948 με τη δημιουργία του πρώτου φούρνου ΒΕΝΕΤΗ στη Νέα Ερυθραία. Από τότε και για 60 χρόνια η εταιρεία παράγει και διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Το πρώτο κατάστημα με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise) ξεκινά να λειτουργεί το 1994. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο 50 καταστημάτων γνωστά ως «φούρνοι ΒΕΝΕΤΗ», το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς. Κάθε «φούρνος ΒΕΝΕΤΗ» χαρακτηρίζεται από την ποικιλία, την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων του, την καθαριότητα και την αίσθηση της περιποίησης, την οργάνωση των χώρων παράθεσής του, την παραδοσιακή αισθητική του και τέλος την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών του.