ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

EXPRESS MARKET

expressmarket

Η αλυσίδα έχει παρουσία στο franchise μέσω του δικτύου καταστημάτων Express Market, που αριθμεί σε 120 μέλη. Επίσης, έχει κλειστά ετήσια συμβόλαια προμήθειας προϊόντων σε ακόμη 977 καταστήματα λιανικής, που όμως δεν φέρουν το προαναφερόμενο σήμα, αλλά τα προμηθεύει με ειδικές τιμές, delivery και με περιορισμένης έκτασης πιστώσεις.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε στα τέλη του 2005, με την άδεια Επιτροπής Ανταγωνισμού, μια νέα δραστηριότητα στον τομέα της χονδρικής πώλησης, με τη μορφή των τριγωνικών πωλήσεων. Παρέχει μια πρόταση αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή για κάθε επαγγελματία που είτε δραστηριοποιείται, είτε θέλει να δραστηριοποιηθεί σε χώρους όπως είναι η εστίαση (εστιατόρια, καφέ, ταβέρνες, ξενοδοχεία κ.λπ.), το λιανεμπόριο (για καταστήματα από 50 τ.μ. έως 1000 τ.μ.), το χονδρεμπόριο σε όλη την ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για μια ειδική συνεργασία, που στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι όλοι οι συνεργάτες θα προμηθεύονται τα προϊόντα που διακινούν στα καταστήματά τους από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ή απευθείας από τη βιομηχανία, πετυχαίνοντας παράλληλα ειδικές εκπτώσεις.

Τα express market είναι παντοπωλεία που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Συνδυάζουν το μικρό παντοπωλείο της γειτονιάς με τη μεγάλη ποικιλία και τις απίθανες προσφορές, με την υποστήριξη της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Το πλάνο της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. περιλαμβάνει τη δημιουργία ενιαίας ταυτότητας για όλα τα καταστήματα των συνεργατών με κοινό σήμα και όνομα, που προσδίδει αναγνωσιμότητα και κύρος.

Για τον καταναλωτή express market σημαίνει με τέσσερις λέξεις: εγγύτητα, ταχύτητα, ποιότητα και οικονομία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επένδυσης στα express market

  • Η συνεργασία με την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. η οποία σήμερα είναι ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο του λιανεμπορίου. Η δυναμική, το κύρος, η πολυετής εμπειρία, η άριστη τεχνογνωσία και η ολοκληρωμένη υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος του συνεργάτη.

  • Συμβόλαιο απλό και χωρίς χρονικές δεσμεύσεις.

  • Δεν υπάρχουν έξοδα για τον συνεργάτη, όπως χρεώνουν άλλα brand names.

  • Ο κάθε συνεργάτης μπορεί να κάνει ένα κατάστημα σύμφωνα να με τις οικονομικές δυνατότητές του (δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, οι οποίες ανεβάζουν το κόστος της επένδυσης).

  • Η επιχείρηση του συνεργάτη λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να υπάρχει κάποια απαίτηση ή δέσμευση για συγκεκριμένα αποτελέσματα από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

  • Η εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζεται κάποιος επενδυτής για να ανοίξει ένα κατάστημα λιανικού εμπορίου χωρίς καμία επιβάρυνση (σχεδιασμό του καταστήματος - προμηθευτές παγίων - τελικό στήσιμο καταστήματος - σύστημα μηχανογράφησης κ.λπ.).

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των express market

Από τις αρχές του 2013 τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή WebOrders Express Market σχεδιασμένη από το τμήμα μηχανογράφησης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποκλειστικά για τους συνεργάτες του τμήματος ειδικής συνεργασίας-franchise. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία ο εφοδιασμός και η διαχείριση των αποθεμάτων γίνεται µε αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω internet.

Τα express market υποστηρίζονται από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με προγράμματα marketing, επικοινωνίας και προώθησης των πωλήσεων. Έχει δημιουργήσει για αυτά τη δική τους ηλεκτρονική σελίδα, την expressmarket.gr. για την προβολή τους μέσα από τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.

977 καταστήματα συνεργατών - 120 μέλη express market

Νομοί στους οποίους αναπτύσσεται το δίκτυο Franchise Εxpress Μarket της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.:

Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Φλώρινας, Καρδίτσας, Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, Ζακύνθου, Σάμου, Κέρκυρας, Δωδεκανήσων, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Κυκλάδων, Λευκάδας.