ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

remax-logo-135x60px

Η RE/MAX είναι σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και μια σίγουρη επένδυση franchise. Με 450 Συμβούλους Ακινήτων σε όλη τη χώρα και με τις περισσότερες πράξεις ακινήτων στον κλάδο, η RE/MAX είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο Real Estate σήμερα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Οι Συνεργάτες RE/MAX κερδίζουν τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά, με προμήθεια που φτάνει το 80%. Παράλληλα απολαμβάνουν την ελευθερία που προσφέρει μια ανεξάρτητη επιχείρηση αλλά και όλα τα οφέλη που παρέχει ένας πολυεθνικός κολοσσός.

Η RE/MAX είναι η δύναμη που μπορείς να εμπιστεύεσαι για την επιτυχία σου.

FULL FRANCHISE

MEDIUM FRANCHISE

MICRO FRANCHISE

ΓΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΩ
ΤΩΝ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Δικαίωμα εισόδου
(ENTRY FEE) 12.000€

Μηνιαία δικαιώματα
600€ + 6% επί των
πωλήσεων +3% για
πανελλαδική διαφήμιση

Λειτουργικά μηνιαία έξοδα
Max 3.000 - 3.500€

ΓΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΩ
ΤΩΝ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Δικαίωμα εισόδου
(ENTRY FEE) 8.000€

Μηνιαία δικαιώματα
500€ + 6% επί των
πωλήσεων +3% για
πανελλαδική διαφήμιση

Λειτουργικά μηνιαία έξοδα
Max 2.000 - 2.500€

MICRO FRANCHISE
(ΜΑΧ 5 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ)

Δικαίωμα εισόδου
(ENTRY FEE) 6.000€

Μηνιαία δικαιώματα
400€ + 6% επί των
πωλήσεων +3% για
πανελλαδική διαφήμιση

Λειτουργικά μηνιαία έξοδα
Max 1.500 - 2.000€

 

5 λόγοι για να αποκτήσεις το δικό σου γραφείο RE/MAX

1. γιατί κερδίζεις το μεγαλύτερο πλεονέκτημα συνεργασίας: την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του ισχυρού brand name RE/MAX

Ποιότητα, κύρος, επαγγελματισμός, εμπειρία. Συνοδεύουν όλα το όνομα RE/MAX. Ένα όνομα που αναγνωρίζεται παντού, γίνεται αμέσως σεβαστό και δηλώνει δύναμη και γνώση.

Αυτό το όνομα αλλά και το παγκόσμια γνωστό αερόστατο "το σήμα της RE/MAX" γίνονται δικά σου μόλις ενταχθείς στην οικογένεια RE/MAX.

2. γιατί η RE/MAX αναγνωρίζεται από όλους σαν ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά ακινήτων

Είναι γεγονός. Κανένας στον κόσμο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις πωλήσεις της RE/MAX. Τα στοιχεία το αποδεικνύουν. Η RE/MAX είναι η πρώτη εταιρεία που ξεπέρασε το φάσμα του 1.5 εκατομμυρίου πωλήσεων ακινήτων στον κόσμο σε διάρκει ενός μόνο έτους και συνεχίζει επιτυχημένα με τον ίδιο ρυθμό.

3. γιατί η RE/MAX μεγαλώνει κάθε μήνα χωρίς εξαίρεση από το 1973 που ιδρύθηκε

Σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 95.000 σύμβουλοι ακινήτων RE/MAX και περισσότερα από 6.500 γραφεία σε 80 χώρες του κόσμου.

Σε κατάταξή του, το περιοδικό "Entrepreneur" ανακήρυξε τη RE/MAX σαν το καλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο franchise ακινήτων στην παγκόσμια αγορά. Και δεν είναι το μόνο. Δεκάδες δημοσιεύσεις αναγνωρίζουν ότι η RE/MAX είναι πλέον τόσο μπροστά, που τίθεται «εκτός συναγωνισμού» σε οργάνωση και πωλήσεις.

Οι αριθμοί τα λένε όλα και ο χρόνος το επιβεβαιώνει. Η RE/MAX είναι διαχρονικά, η πιο επιτυχημένη επενδυτική κίνηση.

4. γιατί η RE/MAX δημιουργεί με franchising 1,6 νέες επιχειρήσεις κάθε μέρα!

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να δημιουργείς τη δική σου επιχείρηση. Και με το όνομα RE/MAX να στηρίζει καθημερινά και σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε νέο γραφείο, οι συνθήκες είναι κομμένες και ραμμένες για επιτυχία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανάπτυξης της RE/MAX, δεν παίζει ρόλο το «που» θα αποφασίσεις να ιδρύσεις την επιχείρησή σου. Είτε πρόκειται για μικρή πόλη ή για μεγάλο αστικό κέντρο, το σύστημα RE/MAX είναι εγγυημένα αποτελεσματικό.

5. γιατί η RE/MAX επενδύει σε marketing και διαφήμιση

Αυτήν ακριβώς τη στιγμή κάποιος, κάπου, διαβάζει μία καταχώρηση RE/MAX. Η έντονη διαφημιστική παρουσία και η διαρκής ενδυνάμωση του ονόματος RE/MAX είναι σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας του δικτύου.

Σε συνδυασμό μάλιστα με μία εξαιρετικά σχεδιασμένη στρατηγική marketing πίσω από κάθε βήμα ανάπτυξης και δημοσιότητας, η RE/MAX αποκτά ένα ακόμη ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

H RE/MAX δημιουργήθηκε το 1973 στις HΠA και είναι σήμερα ένας πολυεθνικός κολοσσός στο χώρο του Real Estate. Σημαντικό κομμάτι της δύναμής της αποτελεί η έντονη παγκόσμια παρουσία της.

Tο δίκτυο RE/MAX φτάνει σήμερα τα 6.500 γραφεία σε 80 χώρες του κόσμου, με περισσότερους από 95.000 συμβούλους ακινήτων.

Στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά ακινήτων της Eλλάδας, η RE/MAX ηγείται και πάλι. H εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2002 και είναι σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα θέτοντας νέα και υψηλά standards στην παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φιλοσοφία της RE/MAX είναι να απαντά με συνέπεια και πληρότητα σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη του αγοραστή/πωλητή και να παρέχει υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.

O ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της RE/MAX εκφράζεται σε κάθε τομέα δράσης της εταιρείας αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση, που είναι υποδειγματική σε κάθε υπηρεσία που αφορά το Real Estate.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

H επένδυση στη γνώση είναι διαρκής. Oι άνθρωποι της RE/MAX μαθαίνουν τον τρόπο να αξιοποιούν τα δεδομένα της αγοράς και τα συμπεράσματά τους και να τα εφαρμόζουν στην προσέγγιση πελατών. H νέα τεχνολογία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμα στοιχεία.

Ένα από τα σπουδαιότερα πλεονεκτήματα RE/MAX είναι το πρωτοποριακό σύστημα επιλογής και εκπαίδευσης συνεργατών. Oι σύμβουλοι ακινήτων RE/MAX εκπαιδεύονται διαρκώς, με ειδικά για κάθε επίπεδο σεμινάρια, ώστε να υποστηρίζουν τέλεια όλο το ευρύ πλέγμα των υπηρεσιών RE/MAX.

Tα Συνέδρια RE/MAX αποτελούν σταθμό συναντήσεων και ανταλλαγής απόψεων ενώ παρουσιάζουν νέους τρόπους προσέγγισης του Real Estate. Eπιτυχημένοι επιχειρηματίες στον κλάδο του Real Estate απ' όλο τον κόσμο μεταφέρουν το μήνυμα της επιτυχίας και δείχνουν το επόμενο βήμα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

  • Συνεχή υποστήριξη σε θέματα στρατολόγησης, management, πωλήσεων, διοίκησης ανθρωπίνων πόρων
  • Παγκόσμιο δίκτυο συστάσεων
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Κεντρική πανελλαδική διαφήμιση
  • Υπηρεσίες internet / intranet, video routing, RE/MAX satellite
  • Ολοκληρωμένα εργαλεία marketing
  • Συνεχή ενημέρωση για το χώρο του Real Estate μέσω συνεδρίων και ημερίδων
  • Κώδικα Δεοντολογίας

 

remax-balloon10_hwhj remax-homepage-pic remax-photo_1

remax-sign Remax_Directional_Blank_large remax_LINE