ΤΩΡΑ η κοινότητα του franchising έχει το δικό της reviews & social network!

WESTERN UNION

westerunion

Αυξήστε εύκολα τα έσοδα της επιχείρησής σας, με την εγγύηση των 150 ετών του παγκόσμιου brand, χωρίς κόστος επένδυσης! WESTERN UNION MONEY TRANSFER από την WorldBridge A.E. Άμεση και απλή ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων από και προς την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. H υπηρεσία της Western Union μπορεί να προστεθεί στις υπάρχουσες υπηρεσίες ή προϊόντα της Επιχείρησής σας, χωρίς καμία ιδιαίτερη επένδυση, επιπλέον προσωπικό ή έξοδα τύπου «franchise».

Read more: WESTERN UNION

FILTAFRYPLUS

filtafry logo low

Η FiltaFry Hellas, μέλος του ομίλου FiltaFry Group, με ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών διαχείρισης φριτεζών και φιλτραρίσματος τηγανέλαιων παγκοσμίως σε περισσότερες από 10 χώρες, αναπτύσσεται μέσω franchise, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα για τους πελάτες της και βελτιώνοντας την ποιότητα των τηγανητών φαγητών.Η FiltaFry Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Μάιο του 2011, στην Θεσσαλονίκη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και εκμεταλλευόμενη τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας συνεργάζεται, ήδη, με τις πλέον επώνυμες επιχειρήσεις στο χώρο εστίασης στην Θεσσαλονίκη, και ήδη από τον Αύγουστο του 2012 έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητές του ο πρώτος Συνεργάτης της εταιρείας στην Αθήνα.

Read more: FILTAFRYPLUS

ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ

takounilepto

Εταιρεία στο χώρο επιδιόρθωσης υποδημάτων, τσαντών, κατασκευής κλειδιών και εμπορίας εξειδικευμένων αξεσουάρ. Διαθέτει πολύχρονη ιστορία στην παραδοσιακή αυτή τέχνη από το 1978. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 €

Read more: ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ

AUSSIE PET MOBILE

aussie

Μια νέα υπηρεσία στην υπηρεσία... των αγαπημένων σας κατοικιδίων έρχεται από το 2011 στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τώρα, δεν χρειάζεται να τρέχετε εσείς για την περιποίηση του pet σας.

Read more: AUSSIE PET MOBILE